2015-05-23 10:49:01• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Töltse a családjával ezt a napot

Napi horoszkóp május 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ajándékba kapja ezt a szép napot, talán kárpótlásul mindazért, amit az utóbbi időben el kellett szenvednie. Élvezze minden percét, mert ma minden, amit eltervezett, sikerülni fog. Új távlatok nyílnak meg, felfedezheti az élet szépségeit és örömeit. Olyan ajtók nyílnak meg Ön előtt, amik eddig zárva voltak.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Túl sokat gondolkozik, feleslegesen aggodalmaskodik, talán ez okozza a fejfájást is. Nem jó ellenszere ennek a kávé és a gyógyszer, inkább aludnia kellene fél órát.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Szaturnusz szemben áll az ön jegyével. Kissé elhanyagolta magát mostanában, szánjon egy kis időt önmagára is. Üljön be egy kád illatos, habos vízbe, aztán ha teheti, menjen el, és vásároljon magának néhány új ruhát - a közérzete is jobb lesz ettől!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Lazítania kellene, itt a hétvége, maradjon sokáig ágyban. Ideje lenne megszervezni a nyaralást is, a délelőttöt töltse tervezgetéssel. Délután, ha teheti, menjen el kirándulni!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Jupiter helyzete miatt buzog önben a tettvágy, mindenképpen ma akar végezni a feladataival. Pedig szüksége lenne a pihenésre, ne hajszolja túl magát! Inkább sétával, túrázással vezesse le a felesleges energiáit.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ez a szombat nagyon kellemesen indul, és jól is fog végződni. Töltse a napot családja körében, ma igazán érdekes beszélgetésekben lesz része.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Idegesíti a növekvő felelősség, de az is előfordulhat, hogy a túlfeszített munkatempójának köszönhető, hogy konfliktusai vannak a családtagjaival. Kötözködő hangulatban van, vegyen erőt magán, mert különben veszekedéssel fog eltelni ez a nap.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Sejthető volt, hogy néhányan ön ellen fordulnak. Ne csináljon nagy ügyet ebből, előbb-utóbb úgy is minden tisztázódik. Ne vegyen tudomást az áskálódásról.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Nyugtalan, ingerlékeny hangulatban van. Ha túlzásba viszi a munkát, konfliktusai támadhatnak a partnerével, aki úgy érzi, nem foglalkozik vele eleget. Próbálja meg elkerülni a súrlódásokat.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Azért van hétvége, hogy ön is pihenhessen. Akkor is, ha nem sikerült végeznie a munkájával! Kapcsolódjon ki, látogassa meg a barátait.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Töltse a családja körében ezt a napot. Megtapasztalja majd, mennyire szeretik önt, és ez segít túllendülnie a problémákon. A barátaival való találkozás is jól sikerül.

Halak: II. 19. - III. 20.
Előérzete most is pontosnak bizonyult, valóban változások következnek az életében. Higgye el, hogy lesz elég lelkiereje megbirkózni az esetleges problémákkal.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: